1) Βιταμίνη Ε + Σελήνιο

Εκείνο που θα βοηθούσε πολύ τα ζώα ( αιγοπρόβατα) να έχουν ΚΑΛΗ και ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ, χωρίς δυστοκίες, καλύτερα και βαρύτερα αμνοερίφια και ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ μετά ( κατά την γαλακτοπαραγωγή) , πέρα από το πόσιμο πολυβιταμινούχο νερού, είναι το ΒΙΤ.Ε + ΣΕΛΗΝΙΟ (έχω το πιο δυνατό και φθηνό της αγοράς) να γίνεται στη ΜΑΝΑ 3 με 4 εβδομάδες πριν τον αναμενόμενο τοκετό , μόλις κατεβάσει μαστάρι ( σχηματιστεί ο μαστός πριν την γέννα). Στην μάνα κάνουμε 5 cc ενδομυικά, ενώ στα αμνοερίφια 2 cc ( δε γεννούν όμως μόνο ένα ), άρα έχουμε τα ίδια κοστολόγια, ίσως και ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ. Κάνοντας στη μάνα πριν γεννήσει, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κάνουμε στα μικρά μόλις γεννηθούν, το παίρνουν ενδομητρικά. Η βιταμίνη Ε που έχει μέσα το σκεύασμα είναι η βιταμίνη του αναπαραγωγικού συστήματος και βοηθάει πολύ τη μήτρα της μάνας έχοντας έτσι πιο ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ γέννα, όπως επίσης και το μαστό με αποτέλεσμα καλύτερο μαστικό παρέγχυμα και ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ όπως και ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΑΣΤΙΤΙΔΕΣ.

2) Πολυβιταμινούχο  ενέσιμο

Όπως επίσης θα βοηθήσει πολύ να γίνει στη ΜΑΝΑ πριν γεννήσει (μαζί με το σελήνιο) και το multivitamin inj ( πολυβιταμινούχο ενέσιμο) το οποίο έχει το ΤΟΥΡΛΙΝ μέσα και άλλες  10 ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ και κοστίζει πολύ λιγότερο από ότι αυτό μόνο του ( τουρλιν).

 

3) Σιρόπι – Διατροφικό συμπλήρωμα

Στα αμνοερίφια το σιρόπι που παρασκευάζω εγώ (6945265667) , 1) Προλαμβάνει διάρροιες 2) Ενισχύει ανοσοποιητικό 3) Προλαμβάνει – εξοντώνει κοκκίδια ( παράσιτα γαστρεντερικού που προκαλούν αιμορραγική διάρροια) όπως επίσης και 4) Διεγείρει την όρεξη, τρώνε καλύτερα και περισσότερο. Αυτό το σιρόπι το χορηγούμε απευθείας στο στόμα από 2η -3η ημέρα της ζωής τους.

 

4) Πολυβιταμινούχο νερού

Το πολυβιταμινούχο νερού δίνοντας το στο πόσιμο νερό ( έχει βιταμίνες + αμινοξέα + ιχνοστοιχεία + σελήνιο) δυναμώνει πολύ τα ζώα με αποτέλεσμα να μην αρρωσταίνουν εύκολα και να έχουμε πολύ καλύτερες αποδόσεις, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ , ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΑΛΑ (λιπαρά, πρωτείνες) και βγαίνει ΠΑΜΦΗΝΟ γιατί πέρα από το ότι είναι πολύ δυνατό είναι και πολύ πυκνό. 1 λίτρο του αραιώνεται σε 5 τόνους πόσιμο νερό.